Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Contra Creative

Bend Contra Creative je nastao u Beogradu septembra 2010. godine. Basista i bubnjar koji su se pojavili na prvoj probi sticajem okolnosti nisu mogli da nastave sa radom pa u bend posle mesec dana dolazi bubnjar koji je u bendu do danas. Samo ime benda Contra Creative simbolizuje protivljenje bilo kakvom šablonskom muzičkom izrazu tako da se muzika benda jako teško može svrstati u neki usko definisani muzički žanr osim da je to rock u najširem smislu te reči. Bend je svoju muziku namenio ljudima otvorenog uma koji nisu ograničeni ni u kom smislu a naročito muzičkom i koji su u potrazi za kvalitetnom muzikom punom dobrih melodija i energije. Od ovog benda uvek očekujte neočekivano.

 

Clanovi benda:

Zedman Krycek - vokal, gitara

Shone - bubanj

 

 

Website: http://www.facebook.com/contracreative

E-mail: contracreative@gmail.com


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Sama
The first and the last thing
Your loveKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.