Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Commandos, The

Bend The Commandos nastao je decembra 2008. godine u Smederevskoj Palanci kao odgovor na sve veću alternativizaciju mainstream rock scene Srbije i sve veću debilizaciju svake druge muzičke scene.Stoga smo se vratili korenima.Ko je zaboravio da skače i zapeva iz sveg grla uz četiri akorda začinjenih po kojom solažom? Mi ćemo ga podsetiti uz crossover old i new school punka, neopterećeni time da imamo ,,duboke'' tekstove.Pričamo priču kako osećamo.

Website:

E-mail: dgsgang@yahoo.com


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Girlie
Behind You
Punk Rock PrinceKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.