Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Pry

Pry je novosadski alternative metal bend čiji idejni tvorci Arpad More (gitara) i Zoltan Šimon (bubnjevi) već godinama unazad stvaraju muziku zajedno. Bend je osnovan 2007. godine, ali stalna postava benda je ustanovljena krajem 2009. dolaskom Filipa Maletića (vokal), pored Gorana Zečevića (bas gitara) i Baneta Božanića (gitara), koji su već neko vreme bili tu. Tada je bend ozbiljnije počeo sa radom na komponovanju pesama i nastupima. Početkom 2010, bend je u sopstvenoj produkciji snimio EP sa pet pesama pod imenom „From Morph“, koji je dostupan za besplatan download. Od tada, bend aktivno radi na promociji svoje muzike i pripremi za prvi album.
Pry može da se pohvali sa ostvarenim velikim brojem nastupa, pojavljivanja u TV emisijama, učešćima na festivalima i takmičenjima gitarskih bendova i slično (Zaječarska gitarijada, "Live Shot" Kanala 9, Demo Masters Radija 202, drugo mesto i nagrade za najboljeg bubnjara i pevača na gitarijadi u Ratkovu 2010.).
 

Website: http://www.pryserbia.com/

E-mail: pryserbia@gmail.com


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

8 Circles
Dance of the wicked
SweetKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.