Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Mali princ

Grupa Mali princ iz Novog Sada na sceni je od 2003. godine. Iza sebe ima 2 izdanja ("Samo da si tu" 2004.pod imenom Nemanje Nesica - Vojvodina music i "Lako je" 2008. - PGP-RTS), a uskoro izlazi i novi, pod nazivom "Jesenji nocturno" pod pokricem kuce "Dnevnik" iz Novog Sada. Muzicki stil ovog benda nije lako definisati, jer kroz pesme defiluje veliki broj pravaca i zanrova, kao sto su pop, jazz, latin, rock, ali svi oni upakovani su u isti, akusticni, preponatljiv zvuk. Sest muzicara, koji cine ovaj bend visoko su muzicki obrazovani. Nemanja Nesic (vokal, gitara) koji je i autor svih pesama, diplomirani je kompozitor, kao i klavirista Svetozar Nesic. Vladimir Cukovic (violina) je koncert-majstor novosadske opere, Igor Molnar je zavrsio bas gitaru u Budimpesti, na akademiji Franc List, Rastko Pavlov (klavijature) je profesor u Karlovackoj gimnaziji, dok bubnjar Istvan Cik ima pozamasno iskustvo u zemlji i van nje svirajuci sa raznim bendovima i orkestrima.
Kao i vecini autorskih bendova, grupi Mali princ izuzetno je tesko da promovise svoju muziku, kako u medijima, tako i uzivo, i na taj nacin dodje do potencijalnih slusalaca.

Website:

E-mail: zdravoumartini@gmail.com


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Javi mi
Tad si mi potrebna ti
Mrak pesmaKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.