Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Qtera

Qtera je prvi alternativni punk-rock bend osnovan u Podgorici. Zvučna slika benda je simbioza čistih, reskih tonova i distorziranih garažnih naleta noise estetike, koja se godinama suptilno mijenja ali ostavlja svoj prepoznatljiv autorski pečat. Underground poetika bliska svakom mladom pojedincu naše subkulture. Punk-rock revolucija ispletena tananom emotivnom psihodelijom u kreativnom gnijezdu gdje su i mrak i svjetlost životni put, sjenka radosti i htijenja.'

Website: http://www.myspace.com/qteraplayssensless

E-mail: qtera5@gmail.com


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Images of Before
Aritmija
4 HeartsKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.