Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Ljudske potrebe

Ljudske potrebe je suboticki sastav nastao 2010 godine. Imaju tri izdanja iza sebe koja su izasla za etikete “Slusaj najglasnije”-Zagreb I “Manekeni Bigza”-Beograd.(“Parce zivota” 2010 , “Povratak u realno” 2011 I Sp “Sizofrejmija” 2012).Imali su mnogobrojne nastupe po Subotici,Novom Sadu,Beogradu,Kikindi, na Trenchtown Festivalu 2011 , Festivalu Filmski Front 2010 I u Domu omladine Beograda na seriji koncerata Scena Uzivo 2011. Karakterisani su kao Electro-Punk sve do odlaska Igora Andrejica (sempler I klavijature) iz sastava.Tada dobijaju pojacanje u vidu zivog bubnja I menjaju svoj pravac u Noise Rock. Trenutni presek ; Armand Mesaros - bas , Vuk Miletic - vokal , Takacs Tibor Faky - saksofon , Neven Tili - bubnjevi.

Intervju (net1zen.com – Bojan Francuski)

http://muzika.net1zen.com/?p=831

 

 

Website: http://www.myspace.com/555069395

E-mail:


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Apetit
To nisam ja
Zarobljenicki plesKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.