Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Zion Crew

zion crew je formiran početkom 2008god i politika grupe je krajnje jednostavna,sve se zasniva na čistom prijateljstvu i ljubavi koja je glavnicu benda uvek držala na okupu oko jedne jedine ideje sa kojom je sve i počelo-svirajmo muziku i gledajmo svako svoja posla.Nakon pobede na plug in festu,obezbeđena su sredstva za materijal koji je snimljen u studiu kod Vaci Aleksandra pocetkom 2009god.Raznovrsna muzička orijentacija članova benda je uticala i na sam pravac benda...sviramo ono šta želimo da slušamo,živimo reggae i širimo ljubav.Zion crew je za manje od 2god postojanja nastupao 40-tak puta u zemlji i regionu (exit08-09,trenchtown08-09,ex-yu rock fest-banja luka,samostalni koncert KSET-Zg,predgrupa Dubiozi kolektivu SKUC pauk-Zg,DFK banjaluka,dom mladih Sarajevo,reggaeneracija Dunava 08,09,10...
 

Website: http://www.myspace.com/zioncrewso

E-mail: ziontown@gmail.com


Preslušavanje (uskoro!):

Crazy People
Ja ne zelim vama zlo
Politika mraka ft Yuri StillnessKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.