Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Crveni karton!

Bend Crveni karton! je nastao u januaru 2010. u Krusevcu, kada su kumovi,Vladica Ristic -  Prca (vokal) i Stevan  Pavlovic(gitara i vokal), resili da se vrate u stare vode punk rock-a. Ekipi se pridruzuju Mikica Milovanovic (bubanj) i Mihajlo Petrovic (bas). Prve probe su imali u studiju "Pirana" u Krusevcu, gde nakon samo par meseci odlucuju da snime EP. EP ima 4 pesme, a isti je snimljen u pomenutom studiju. U toku snimanja dolazi do saradnje izmedju saksofoniste, vec afirmisane grupe ZAA iz Krusevca, Aleksandra Rilaka - Rileta. Rile je odsvirao saksofon na cak 3 numere i ubrzo postaje i stalni clan benda.  Na produkciji i snimanju pomaze Dandi iz benda Sweeper, i ubrzo nakon zavrsetka EP-a, Crveni karton! ima svoju prvu svirku u rodnom gradu, gde je lokalnoj publici predstavio svoj rad. Uskoro ulaze u studio gde ce snimiti i svoj prvenac, koji ce imati 13 autorskih pesama. Zanrovski, muzika koju sviraju je punk-rock sa elementima ska i Oi! panka.

Website: http://www.myspace.com/crvenikarton

E-mail: crvenikartonks@gmail.com


Preslušavanje (uskoro!):

Sofija
Hocu da budem fenser
LobotomijaKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.