Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


MO

Grupa „MO“ je nastala u jesen 2009. godine. Čine je dva člana: Srđan Šarović (gitara, vokal) i Branko Bošković (bubanj, perkusije). Ranijih godina (i sada) aktivni u raznim grupama (Krvava Meri, Milaćopezo, 3 plan, Frame Orkestra i brojni drugi angažmani). U stvari, kondezovanjem novosadskog benda „Krvava Meri“ nastao je dvojac sa novim muzičkim izrazom. Tekstovi za kompozicije su napisani na engleskom jeziku. Album prvenac "MO elementum" je snimljen u novosadskom studiu „Alpha“. Dok ovo pišemo 16.05.2010. traju pregovori sa izdavačima.
 

Website:

E-mail: MO.elementum@gmail.com


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Dont Ask Me How
Some Of My Days
Yes You AreKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.