Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Nimani Teenage Riot

Nimani Teenage Riot je za sada još uvek virtuelni pop bend iz Beograda oslonjen na teorijska razmišljanja o značaju i stilemama ex-jugoslovenskog rokenrola DJ tima Selen Velen, okupljenog oko YU Wave Derneka, i praksu 80s electro revivala koju je je početkom dvehiljaditih oličavala beogradska pop grupa Foto. Tokom 2008. godine počeli su sa radom na svom prvom albumu Devojke masovnog uništenja, konceptualnoj kolekciji deset pesama o devojkama, najavljenoj pilot singlom Devojka iz Obra3a koji je u raznim verzijama doživeo underground distribuciju na Internetu i sporadično emitovanje na radiju. Izlazak albuma planiran je za kraj 2010. godine.


 

Website:

E-mail: nimaniji@aim.com


Preslušavanje (uskoro!):

Beogradska devojka
Devojka sa divx-aKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.