Popboks - Popečitelji sutra u Beogradu koncertno promovišu 'Sijalicu' [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 12.04.2013. 09:53

Popečitelji sutra u Beogradu koncertno promovišu 'Sijalicu'

Eksplozivni instrumentalni rock trio Popečitelji će u subotu, 13. aprila, održati koncert u Klubu Doma omladine Beograda na kojem će promovisati nedavno objavljeni album 'Sijalica'.

Izdanje je nešto više od mesec dana dostupno za besplatno preuzimanje sa zvaničnog sajta benda.

O radu na trećem izdanju Saša Furunović, gitarista i jedan od osnivača benda, kaže: "Na ovaj album smo ponosni pre svega zato što je sva odgovornost vezana za proces usnimavanja i kasnije obrade zvuka bila na nama. Za razliku od prva dva albuma koji su usnimljeni relativno brzo, ovog puta smo odlučili da promenimo pristup i damo sebi više vremena u studiju. Čini mi se da se to čuje na albumu, taj napor koji je uložen da sve bude kako treba."

"Pesme Loše drustvo i Novo društvo su najavljivale ovaj album, tako da njih ljudi najbolje znaju. Tu je i 'Sijalica', prvi singl sa kojim smo predstavili album. Od ostalih pesama, čini mi se da publika najbolje reaguje na 'Zlatnu sredinu' i 'Bljeskove'. Znači da se video spot za neku od njih nameće kao sledeći zadatak", dodaje Furunović.

U okviru prolećne turneje po Srbiji, Popečitelji su posetili Suboticu i Bačku Topolu, a nakon Beograda, očekuju ih nastupi u Novom Sadu (19. aprila), Nišu (25. aprila) i Kragujevcu (26. aprila).

Cena ulaznice je 500 dinara, a posetioci će biti u prilici i da po promotivnoj ceni kupe novi album Popečitelja. Koncert počinje u 21h.

Pročitajte recenziju albuma Sijalica.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.