Popboks - Bajaga u Zagrebu 8. juna [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 01.03.2013. 11:37 · 1

Bajaga u Zagrebu 8. juna

Grupa Bajaga & instruktori nastupiće na Šalati u Zagrebu 8. juna

Organizatori koncerta naglašavaju da će Bajaga u Zagrebu na bini ugostiti mnoge muzičke prijatelje.

"Nikada do sada nismo svirali na Šalati. Drago mi je da je konačno kucnuo čas za to, pogotovo što je to prostor na otvorenom i odličan je za rokenrol. Pomalo podseća na naš Tašmajdan. Na ovoj turneji Daljina, dim i prašina uglavnom i sviramo samo na otvorenim prostorima. Zagrebačka publika nas je uvek sjajno primala. Nismo skoro svirali u Zagrebu, a pošto sada imamo novi album, eto odlično povoda. Šalata će biti veoma blizu i našeg beogradskog koncerta. Spremamo se ozbiljno za oba koncerta, tako da ćemo na Šalati biti u top formi", navodi se u izjavi Momčila Bajagića Bajage.

Informacije o ceni ulaznica trebalo bi da budu objavljene narednih dana. Bajaga & instruktori sviraće tokom marta u Austriji, a u aprilu u Poljskoj.

 



Komentari

  • Gravatar for Anastasia
    Anastasia (gost) | 02.03.2013. 07.48.50
    BAJAGA - MY NR.1!!!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.