Popboks - S.A.R.S. tri dana za redom u Zagrebu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 11.01.2013. 09:50 · 1

S.A.R.S. tri dana za redom u Zagrebu

Beogradska grupa S.A.R.S. započeće večeras seriju od tri koncerta za redom u zagrebačkom KSET-u. Organizatori navode da se još od osamdesetih godina prošlog veka ne pamti da je neki bend tri puta za redom svirao u tom prostoru.

Beogradska grupa S.A.R.S. započeće večeras seriju od tri koncerta za redom u zagrebačkom KSET-u. Organizatori navode da se još od osamdesetih godina prošlog veka ne pamti da je neki bend tri puta za redom svirao u KSET-u. S.A.R.S. su prvu svirku zakazali početkom decembra, ali su već sredinom meseca bili "prinuđeni" da dodaju i subotu kao još jedan termin. Kada je početkom januara postalo jasno da ni za drugi nastup neće više biti karata, zakazan je i treći koncert za koji još uvek ima ulaznica (cena 60 kuna, odnosno 70 na dan nastupa).

Pre nedelju dana S.A.R.S. su objavili singl Mir u svetu kojim najavljuju treći studijski album, čiji je izlazak planiran za proleće ove godine.

 



Komentari

  • Gravatar for usamljeni hashishar
    usamljeni hashishar (gost) | 11.01.2013. 22.58.26
    zagreb se uvek palio na nase narodne orkestre. cak i na ove urbane pokusaje
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.