Popboks - Preslušajte: Multietnička atrakcija - Sniženje [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 06.12.2012. 18:22 · 2

Preslušajte: Multietnička atrakcija - Sniženje

Multietnička atrakcija je online postavila singl Sniženje koji najavljuje njihov drugi album čije se objavljivanje očekuje uskoro. Pesma je snimljena u studiju Sala 1 u Beogradu, a producent je Sky Wikluh.

Multietnička atrakcija je online postavila singl Sniženje koji najavljuje njihov drugi album čije se objavljivanje očekuje uskoro. Pesma je snimljena u studiju Sala 1 u Beogradu, a producent je Sky Wikluh.

"Album će obradovati sve one koji vole ovakav pristup muzici i naravno ekstremno odbiti suprotnu stranu", kaže za Popboks Osman Ahmed bubnjar i pevač benda.

Audio montažu i mix potpisuje Crevar Goran, dok je zajedno sa bendom u stvaranju pesme učestvovao Igor Malešević. Bend je najavio da će za Sniženje uskoro biti snimljen i spot.



Komentari

  • Gravatar for gizdav
    gizdav (gost) | 06.12.2012. 10.23.43
    ovo vam je do sada najbolja pesma IKADA!!! iako mi taj "producent" ide na zivce, izgleda da vas je upristojio. svaka i njemu a i vama!!!
  • Gravatar for bob
    bob (gost) | 07.12.2012. 16.38.46
    opa, krenuli lupovi i elektronski bubnjevi :) al neka, bilo je ocekivano, s obzirom na "minijaturnu gradjevinu".. odlicna stvar... samo picite
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.