Popboks - Laurent Garnier, četvrti put [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 08.11.2009. 16:45 · 3

Laurent Garnier, četvrti put

Pionir techno i house muzike, Laurent Garnier, nastupio je sinoć četvrti put u Beogradu, ovog puta uz pratnju četvoročlanog benda.

Duvačka sekcija i klavijaturista su zaraznim plesnim ritmovima dodali novi, ‘organski kvalitet’ Garnierovom nastupu, koji je trajao dva sata (uz dva bisa).

Pionir techno i house muzike, Laurent Garnier, nastupio je sinoć četvrti put u Beogradu, ovog puta uz pratnju četvoročlanog benda.

Duvačka sekcija i klavijaturista su zaraznim plesnim ritmovima dodali novi ‘organski kvalitet’ Garnierovom nastupu, koji je trajao dva sata (uz dva bisa).

Garnier je u svom setu prošao praktično kroz sve podžanrove elektronske muzike, tako da je uz techno i house, svoj eklektični mix upotpunio blaxploitation funkom, brazilskim ritmovima, afrobeatom, jazzom, drum’n’bassom, big beatom, a i poslednji veliki klupski pravac dubstep je imao svoj blok.

Publici je predstavljen i novi album Tales Of The Kleptomaniac.

Tokom biseva, Garnier je izveo dva najveća hita - Flashback i The Man With The Red Face.

Izvođenje The Man With The Red Face je, uz veliki doprinos saksofoniste i trubača, bio vrhunac večeri i doveo je već uzavrelu atmosferu do ključanja.

Laurent Garnier je jedan od prvih DJ-jeva koji su posetili našu zemlju, davne 1995. godine.

Po starosnoj strukturi publike koja je sinoć bila prisutna, može se reći da je da je Garnier zadržao najveći broj svojih poklonika iz 90-ih, a nema sumnje da će tako i ostati kada sledeći put budemo ugostili ovu legendu.

Aleksandar Maksimović

Foto: Stanislav Milojković



Komentari

  • Gravatar for sm
    sm (gost) | 08.11.2009. 18.56.01
    hm da, odlicno je bilo.
  • Gravatar for Jagodinka
    Jagodinka (gost) | 08.11.2009. 23.40.09
    odlichno prenesene emocije i atmosfera...jedan od najboljih nastupa...ikad!
  • Gravatar for Vladica
    Vladica (gost) | 09.11.2009. 00.51.49
    ja bih rekao da je ovo bio 5. put. Inace bilo je odlicno!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.