Popboks - MTV nagrade: Britney, seks pre braka i naravno Obama [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 08.09.2008. 11:05 · 3

MTV nagrade: Britney, seks pre braka i naravno Obama

Na sinoćnjoj dodeli MTV nagrada u Los Anđelesu najviše uspeha imala je Britney Spears koja je, nakon prošlogodišnjeg fijaska na istoj manifestaciji, zaista napravila kambek.

Voditelj ceremonije bio je britanski komičar Russel Brand, čiji se humor uglavnom svodio na ismevanje mladih koji su odlučili da sačekaju sa seksom dok ne stupe u brak.

Na sinoćnjoj dodeli MTV nagrada u Los Anđelesu najviše uspeha imala je Britney Spears koja je, nakon prošlogodišnjeg fijaska na istoj manifestaciji, zaista napravila kambek.

Voditelj ceremonije bio je britanski komičar Russel Brand, čiji se humor uglavnom svodio na ismevanje mladih koji su odlučili da sačekaju sa seksom dok ne stupe u brak.

Pop pankere Fall Out Boy na proslavu je dovukao konj (na slici), a reper T-Pain dojahao je na slonu.

Veče, naravno, nije prošlo bez podrške Baracku Obami, trenutno svakako najvećoj pop zvezdi u SAD; od voditelja se moglo čuti da je još uvek aktuelni predsednik George W. Bush "retardirani kauboj".

Brand je "u ime sveta" zamolio Amerikance da izaberu Obamu.

Sama Britney, iako je dobila tri nagrade, nije puno govorila, uglavnom svodeći obraćanja na zahvaljivanje Gospodu i fanovima.

Njoj su pripala priznanja za najbolji ženski spot, najbolji pop spot i najbolji spot uopšte - sve za Piece of Me.

Nagrada za muški spot pripala je Chrisu Brownu (With You); u sferi roka trijumfovao je sastav Linkin Park sa spotom za Shadow of the Day, a u domenu igranja na ekranu nagrađene su Pussycat Dolls.

Za najbolji novitet na sceni proglašen je ansambl Tokio Hotel.

Nastupili su, između ostalih, Rihanna, Christina Aguilera i T.I.

Pobednik u kategoriji hip hop spotova Lil Wayne nastupio je dva puta - sa Leonom Lewis i Kid Rockom; Jonas Brothers, popularni eksponenti predbračnog celibata, izveli su numeru Lovebug i podneli višekratno zavitlavanje od strane voditelja, koji se navodno lečio od zavisnosti od seksa.

Podršku im je dala "idolka" Jordin Sparks, koja je rekla da "ne žele svi momci i devojke da budu laka roba".



Komentari

  • Gravatar for Andy Warhol
    Andy Warhol (gost) | 08.09.2008. 17.22.20
    MTV dodele nagrada postaju sve banalnije.Ova sinocna je bila toliko dosadna za razliku od tenisa koji je bio sva sreca dobar i interesantan.Britney Spears je naravno najvise triumfovala jer vestacki modifikovana muzika pevaca koji to nisu jer nemaju pojma da pevaju uvek pobebedjuje.U kategoriji za najbolji zenski video bila je nominovana i Mariah Carey za spot touch my body u kome nam govori kako je ona naj sexy i kako je njeno telo vrelo dok se prevrce na krevetu ,dakle mtv ume da porepzna pravu umetnost.Sve pevacice su se trudle da budu sto privlacnije i sexy Rihanna,Pink koja nam govori u pesmi da je ona prava rokerka samo sto to i nije neka rock muzika,Christina Aguilera je izvela neku vrstu koreografije bez prave igre na sceni sve ustilu mahanja izblajhane kose i mlataranja ruku i bez pevanja uzivo.Tusu bili i neki reperi Chris Brown je dobio nagradu za muski spot jer kao boljih nije bilo.Sve u svemu uz otkacenog voditelja malo kica i specijalnih efekata jer je dodela bila u jednom od studija u Holliwoodu MTV pokazuje kako se sve vise podredjuje klincima i zaglupjuje.
  • Gravatar for vasilevs
    vasilevs (gost) | 09.09.2008. 10.34.25
    Slazem se, ali oduvek je tako i bilo. Zar je MTV ikada dodelio nagrade zaista najboljima!?
  • Gravatar for secam se...
    secam se... (gost) | 09.09.2008. 11.05.08
    ..jednom davno je valjda i nirvana dobila nesto... i perl dzem, a mozda i pepersi. da li su oni u tom trenutku bili najbolji? ko zna... verovatno nisu, ali te grupe su ostavile nekog traga. unazad nekoliko godina nagrade dobijaju grupe i pevaci za koje sledece godine ne mozes vise da se setis ni kako se zovu, a jos manje njihovih pesama. cudno je to.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.