Popboks - Menadžmet Björk negira tvrdnje Exita [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 05.03.2008. 12:38 · 4

Menadžmet Björk negira tvrdnje Exita

Nakon jučerašnjeg saopštenja Exita u kom se tvrdi da nastup Björk na festivalu nije otkazan zbog njene podrške nezavisnosti Kosova, danas se oglasila sama pevačica, kao i njen menadžment.

Nakon jučerašnjeg saopštenja Exita u kom se tvrdi da nastup Björk na festivalu nije otkazan zbog njene podrške nezavisnosti Kosova, danas se oglasila sama pevačica, kao i njen menadžment.

Björk je izdala saopštenje u kom potvrđuje da je podržala nezavisnost Kosova od Srbije, kao i Tibeta od Kine, na nedavnim koncertima, naglašavajući kako nije političar, nego muzičar, ali smatra da je želja za nezavisnošću jedna od osnovnih ljudskih emocija, te poželela "svim pojedincima i narodima sreću u borbi za nezavisnost", piše sajt Pitchforkmedia.

U reakciji na jučerašnje saopštenje Exita, pevačicin menadžment se pozvao na e-mail koji im je, kako tvrde, stigao od glavnog menadžera festivala Bojana Boškovića nakon što je do njega doprla informacija da je Björk u Tokiju javno izrazila oduševljenje proglašenjem nezavisnosti Kosova.

"Nadamo se da Björk neće pominjati Kosovo na drugim koncertima ovde u Evropi, niti u intervjuima, jer ako do toga dođe moraćemo da otkažemo koncert; ako se to dogodi, možemo da potražimo nekog drugog izvođača..."

Prema istom izvoru, Bošković je zatražio da menadžment demantuje da je Björk u Tokiju podržala nezavisnost Kosova, napominjući kako se radi o "veoma osetljivom pitanju".



Komentari

  • Gravatar for Boldrik
    Boldrik (gost) | 05.03.2008. 14.30.08
    Boškoviću, Boškoviću...
  • Gravatar for Velja
    Velja (gost) | 05.03.2008. 19.03.19
    A sta je ovaj Boskovic, kada treba da se vise puta uveri u isto? Mala foka je PODRZALA, a on je "neverni Toma".....ccc
  • Gravatar for Dobrasin
    Dobrasin (gost) | 05.03.2008. 21.10.35
    Boze oprosti joj, ne zna sta radi... narko-kartel drzava je stvar emocija?????
  • Gravatar for Dr.Ki
    Dr.Ki (gost) | 06.03.2008. 09.49.46
    "naglašavajući kako nije političar, nego muzičar, ali smatra da je želja za nezavisnošću jedna od osnovnih ljudskih emocija, te poželela "svim pojedincima i narodima sreću u borbi za nezavisnost" - mislio sam da je ljubav jedna od osnovnih ljudskih emocija? Ova Bjork je pametnija od Frojda i Junga zajedno!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.