Popboks - Novi album Portisheada 14. aprila [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 25.01.2008. 19:20 · 3

Novi album Portisheada 14. aprila

Na zvaničnoj internet prezentaciji bristolskog sastava Portishead objavljeno je da će treći album grupe, nazvan Third, biti objavljen 14. aprila.

Na zvaničnoj internet prezentaciji bristolskog sastava Portishead objavljeno je da će treći album grupe, nazvan Third, biti objavljen 14. aprila.

Navedeno je da će izdanje - prvi studijski album nakon Portisheada, objavljenog 1997 -  sadržati 11 numera u trajanju od tačno 49 minuta i 13 sekundi.

Podsetimo, Portishead u martu nakon deset godina ponovo kreću na turneju; rasporedu koncerata svake nedelje dodaju se novi datumi.



Komentari

  • Gravatar for buda
    buda (gost) | 25.01.2008. 20.48.09
    eto mali hint Exit teamu
  • Gravatar for mladimir
    mladimir (gost) | 26.01.2008. 10.08.36
    eto mali hint bilo kome.portishead u sava centru npr...
  • Gravatar for ručak
    ručak (gost) | 26.01.2008. 14.20.16
    da, baš. oni garant nisu ni čuli za portishead.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.