Popboks - SRDAN GOLUBOVIĆ - Umoran od Krugova [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Intervju · 19.11.2012. 13:16

SRDAN GOLUBOVIĆ

Umoran od Krugova

Reditelj Srdan Golubović prilično je angažovan oko Festivala autorskog filma (Beograd, 28.11-05.12), posle konferencije za novinare povodom FAF-a u dvorani KCB-a pričao je kratko za Popboks i o drugim aktuelnostima.

Milan Ćunković

Milan Ćunković
 

Reditelj Srdan Golubović prilično je angažovan oko Festivala autorskog filma (Beograd, 28.11-05.12), posle konferencije za novinare povodom FAF-a u dvorani KCB-a pričao je kratko za Popboks i o drugim aktuelnostima.

U centru pažnje je film Krugovi o kome se dugo priča i piše. Zna li se kada će biti premijerno prikazana ratna priča koju su, kao protagonisti glavnih uloga, izneli Vuk Kostić, Leon Lučev, Nebojša Glogovac, Aleksandar Berček...?
Srdan Golubović: Ne znam još, u ovom trenutku. Film je gotov, a kada će biti premijera – to, pre svega, zavisi od stranih producenata. Nadam se da će biti početkom sledeće godine, videćemo.

Da li ste zadovoljni „finalnim rezom“?
Dugo radim na tom filmu, duže nego na bilo kom ranije, tako da mi je teško to da kažem. Pre svega sam umoran i bez neke potrebne distance da bih prosuđivao, ali, ipak, kad saberem sve utiske, mislim da sam zadovoljan.

Kako je Klopka (2007) došla do Holivuda i američkog remakea sa Liamom Neesonom u glavnoj ulozi?

Još uvek nije došla (smeh), ali postoje neke priče da će to ipak da se desi. Ja sam to isto saznavao malo pre nego što je izašlo u medijima, i vrlo šturo, kao što se i pojavilo u javnosti. Mislim da, kao i u svim tim holivudskim projektima, sve zavisi od toga da li će se oni dogovoriti sa glavnim glumcem. Ne znam, nemam previše informacija.

Postoje li još neki planovi vezani za bližu budućnost u profesionalnom smislu, osim Krugova?
Za sada ne. Da izađu Krugovi, posle dosta vremena – to mi je jedini plan. 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.

Od istog autora

DADO TOPIĆ U SAVA CENTRU

Dado, šminka i palačinka

Izveštaji

CALLING: GREEN DAY, HLADNO PIVO, SUPERHIKS I ATHEIST RAP U BEOGRADU

Lets gou krejzi

Izveštaji

VLADA DIVLJAN I LJETNO KINO BIG BAND U BAŠTI SKC-a

Ljetno, pomalo kišno

Izveštaji

OBILAZAK BEOGRADA IZ BAJAGINIH PESAMA SA PECOM POPOVIĆEM

Dva sata kvalitetnog, Bajaginog Beograda

Izveštaji