Popboks - Preslušajte/preuzmite novi singl grupe Dž!Dž! [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 09.08.2013. 13:01 · 2

Preslušajte/preuzmite novi singl grupe Dž!Dž!

"Posle prvog albuma A onda stanem i razmislim..., beogradski bend Dž!Dž! je ponovo ušao u studio. Rezultat toga je singl "Gluvi dan". Kako bend najavljuje, to je prva u nizu pesama koje će objaviti u narednom periodu, a čiji će krajnji rezultat biti novi album", kažu Dž!Dž!

Bubanj i bas za nove pesme snimljeni su u StudioP3 u Bigzu, dok se ostatak instrumenata i vokali snimaju u studiju ReSound. Koncertna promocija novih pesama se očekuje u drugoj polovini septembra.

Preslušajte ispod Gluvi dan.
 



Komentari

  • Gravatar for n.
    n. (gost) | 11.08.2013. 15.18.37
    odlična pesma.
  • Gravatar for Vladan
    Vladan (gost) | 14.08.2013. 12.15.31
    Malo Lune, malo Darkwood Duba. Sve u svemu izuzetno i na tragu svojih uzora. Bravo!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.