Popboks - Guarana Lovefest od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 24.07.2013. 09:25

Guarana Lovefest od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji

Guarana Lovefest održaće se od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji.

Posetioce sedmog izdanja festivala očekuju muzički program na tri lokacije u gradu, besplatni sadržaji na deset programskih zona, kao i aktivnosti u okviru posebnih omladinskih i humanitarnih projekata.

Prema rečima organizatora, nastupima najvećih svetskih producenata, muzička zona pokloniće publici najkvalitetniju zabavu i priliku da čuju vodeće zvezde elektronske muzičke scene.

„Uvereni smo da će Lovefest ove godine u okviru muzičkog programa zadovoljiti apetite najvećih obožavalaca elektronskog zvuka i da će publika uživati u nesvakidašnjem spektaklu koji pripremamo“, kazali su predstavnici festivala.

Na glavnoj festivalskoj bini tokom tri noći publici će se predstaviti izvođači elektronske muzike kao što su Carl Craig i Kevin Saunderson, italijanski di-džej Butch, holandski dvojac Detroit Swindle, kao i Darius Syrossian i NiCe7. Domaća podrška biće Jan Nemeček, Nikola Vemić i Vuk Smiljanić. Prvi dan Guarana Lovefesta biće rezervisan za promociju srpske i regionalne muzičke scene, a osim nastupa grupa ZAA i Stray Dogg, zvezde večeri biće popularni bosanski sastav Dubioza kolektiv.

Bogat muzički program biće organizovan i na Energy Stageu gde će nastupiti holandski di-džej Gitchell Moore, danski dvojac Desos&Storm, kao domaći izvođači Banda Panda, Igor Jadranin, Doo, Manjane, Kristijan Molnar, Kristina Lalić, Subotić, Nemanja Krstić kao i di-džej duo Luka Vuković i Ivan Radojević. Starijim kolegama pridružiće se i Viktor Apostolski iz Skoplja, kao i Bojan Musulin iz Beograda, pobednici Lovefest konkursa „Mlade nade“.

Osim na prostoru letnje pozornice, svi posetioci festivala moći će da uživaju u muzici i tokom dana na Durex Chill zoni. Muzički program trajaće svakog dana od 15 do 18 časova, a ulaz u zonu je besplatan.

"Ovogodišnji Guarana Lovefest biće održan u okviru 10 zona na 11 lokacija u centru Vrnjačke Banje i time će se nastaviti projekat razvoja omladinskog aktivizma. Svi posetioci moći će da pogledaju filmove u Pringles bioskopu na otvorenom čiji će program svečano otvoriti kanadski putopisac i dokumentarista Kristofer Ruder. Publika će tokom dana moći da poseti izložbu fotografija na Nikon Photo zoni, ali i da se edukuje u okviru Workshop i Eko radionica. Najmlađi posetioci festivala moći će da se igraju i uživaju sa vršnjacima na Aqua Viva Kids zoni u okviru koje će biti organizovane kreativne likovne i dramske radionice za mališane. Za sve one koji požele da se bave sportom na raspolaganju će biti Cool Bar Street Basket i Extreme zone", navode organizatori.

Svim posetiocima Guarana Lovefesta na raspolaganju je i kamp, koji je smešten u blizini glavne muzičke zone. Prostor na kome će kamp biti lociran je ograđen i obezbeđen, a svi oni koji žele da na vreme rezervišu svoje mesto u njemu potrebno je da popune prijavu na sajtu

Trenutna cena trodnevnog paketa ulaznica je 1599 dinara, a pred početak Guarana Lovefesta cena trodnevne karte biće 1899 dinara. U prodaji su dostupne i jednodnevne ulaznice, koje se mogu kupiti za 799 dinara za prvi, odnosno 699 dinara za drugi i treći dan festivala. Karte za jedan ili sva tri dana festivala mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.