Popboks - Liam Gallagher: Radije bih pucao sebi u jaja nego poslušao Robbiea Williamsa [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 08.07.2013. 10:43 · 1

Liam Gallagher: Radije bih pucao sebi u jaja nego poslušao Robbiea Williamsa

Liam Gallagher smatra da njegov kolega Robbie Williams nema pravo da komentariše novi album grupe Beady Eye 'BE'.

Nekadašnji pevač grupe Take That Robbie Williams izjavio je da "nove pesme Beady Eye odlično zvuče, ali da nemaju dobre refrene", čime je odmah izazvao reakciju Liama Gallaghera.

"Nismo pravili ploču da bi zadovoljavali bilo čije potrebe, to je jednostavno bio naš projekat. Neka Robbie svoje mišljenje o refrenima zadrži za sebe. Radije bih sebi pucao u jaja nego što bih poslušao šta mi on kaže", izjavio je Liam Gallagher za dnevnik Sun.

Osnivač i frontmen Beady Eye nedavno je izjavio i da mu je "muka od jebenih idiota koji tvrde da ne zna da peva". Gallagher kao najveću konkurenciju svom bendu vidi u grupi One Direction.

 



Komentari

  • Gravatar for jAA
    jAA (gost) | 10.07.2013. 22.10.59
    Kakva carina je ovaj Liam... Susta inteligencija i bogatstvo duha. Impresioniran sam.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.