Popboks - CeDell Davis gostuje na Lađi 14. juna [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 05.06.2013. 10:17 · 2

CeDell Davis gostuje na Lađi 14. juna

Američki blues muzičar CeDell Davis nastupiće 14. juna sa svojim bendom Brethren na splavu Lađa u okviru 'Blues By The River' događaja.

Pre CeDell Davisa nastupiće Nenad Zlatanović koji će promovisati svoj novi album Naked Blues.

Karte za Blues By The River događaj mogu se kupiti po ceni od 700 dinara u Pinball Wizard prodavnici i Felix shopu (TC Sremska). Neposredno pre ulaska na Lađu ulaznice će se naplaćivati 900 dinara.

CeDell Davis će u junu napuniti 87 godina, a blues je počeo da svira već sa 14. Tokom pedesetih godina prošlog veka svirao je sa Robertom Nighthawkom. Prvi svoj album Feel Like Doin' Something Wrong, koji producira Robert Palmer, objavio je tek 1994. godine. Do sada je objavio četiri samostalna albuma, koje uprkos svojim godinama i dalje aktivno izvodi po Evropi i SAD.

 



Komentari

  • Gravatar for dodger
    dodger (gost) | 16.06.2013. 18.17.35
    mogli bi da razmisle da za koncert guitar wolfa, pri kupovini karata daju popust onima koji pokazu kartu sa ovog nazovi koncerta
  • Gravatar for The Land Where the Blues Began
    The Land Where the Blues Began (gost) | 17.06.2013. 10.40.24
    Robert Palmer je napisao odlicne knjige: Deep Blues: A Musical and Cultural History of the Mississippi Delta i Blues & Chaos. bio je zabavan, veliki autoritet i literarni talenat.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.