Popboks - Festival muzičkih dokumentaraca Starigrad Paklenica od 3. do 8. avgusta [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 31.05.2013. 11:57

Festival muzičkih dokumentaraca Starigrad Paklenica od 3. do 8. avgusta

Četvrti međunarodni festival muzičkih dokumentaraca Starigrad Paklenica u Hrvatskoj ove godine će se održati od 3. do 8. avgusta.

Starigrad Paklenica ponudiće ove godine oko 30-ak filmskih naslova u dugometražnoj formi, uz goste iz sveta filma i muzike. Na festivalu će prema najavi organizatora biti prikazano ukupno 148 ostvarenja.

Za sada je poznato da će na ovogodišnjem festivalu svetsku premijeru imati film Dušana Moravca Damir Avdić: Pravi čovjek za kapitalizam. Publika će od najnovijih ostvarenja imati priliku da vidi Searching for Sugarman Malika Bendjelloula, Marley Kevina MacDonalda, kao i filmove o Freddieu Mercuryiju grupi Coldplay, Šabanu Bajramoviću... Na ovogodišnjem festivalu biće prikazan Down by the River, film u kojem Hugh Laurie istražuje korene svoje omiljene blues i jazz muzike.

Konačan program festivala trebalo bi da uskoro bude objavljen. Više informacija možete potražiti na zvaničnoj stranici Stargrad Paklenica filmskog festivala. Izveštaj sa prošlogišnjeg festivala možete pročitati OVDE.

Pogledajte ispod trejler za film Damir Avdić: Pravi čovjek za kapitalizam:



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.