Popboks - Liam Gallagher: One Direction su najveća konkurencija Beady Eyea [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 28.05.2013. 14:09

Liam Gallagher: One Direction su najveća konkurencija Beady Eyea

Frontmen grupe Beady Eye Liam Gallagher smatra da najveću konkurenciju njegovom sastavu predstavlja boy bend One Direction.

"Ko je moja najveća konkurencija? One Direction. Ne pronalazim se u takvoj muzici, ali vidim da su Harry Styles i ostali ludi za njom. Posrećilo im se, kao i svima nama. Sve će se to završiti jednog trenutka, a onda kada se završi želiš da budeš siguran da si rasprodao sve karte", rekao je Liam Gallagher u intervjuu za BBC.

Frontmen Beady Eye je u istom intervjuu potvrdio da je prihvatio ponudu da učestvuje u muzičkom programu The X Factor iako je bio jedan od najvećih kritičara te emisije. "Sviraćemo uživo u The X Factoru. Ne zanima me čoveče šta će drugi da kažu. Mi smo rock'n'roll zvezde, ali ne možemo osporiti da taj šou ima ogromnu publiku", zaključio je Gallagher.

Frontmen Beady Eye nedavno je konstatovao da su njegov brat Noel i Damon Alborn iz Blura ubili britpop. Početkom maja Liam Gallagher umalo nije umro zbog m&m bombonice.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.