Popboks - By-Pass u Domu omladine Beograda [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 07.05.2013. 17:11

By-Pass u Domu omladine Beograda

Pančevački progresivni hard & heavy sastav By-Pass održaće u subotu, 11. maja, koncert u Klubu Doma omladine Beograda.

Koncert počinje tačno u 22h, a cena ulaznice je 300 dinara (prodaju se neposredno pre početka koncerta na ulazu u Klub).

By-Pass je nedavno izbacio spot za pesmu Ništa nije večno, drugi singl sa povratničkog albuma čije se objavljivanje očekuje tokom proleća ove godine. U pitanju je, nakon pesme Nedelja, drugi u nizu singlova By-Passa koji posle dugogodišnje diskografske pauze u novobeogradskom studiju Underground privodi kraju rad na novom albumu.

Pesme su pod producentskom palicom Marka Jovanovića Artura i Vladimira Zdravkovića trenutno u završnoj fazi miksanja, a za post produkciju i mastering je zadužen čuveni Abbey Road studio u Londonu. Očekuje se da kompletan materijal ugleda svetlost dana tokom proleća, a do tada će biti plasirano još par singlova/spotova.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.