Popboks - Partibrejkers, Hladno pivo i Kanda, Kondža i Nebojša na Arsenal festu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 29.04.2013. 15:38

Partibrejkers, Hladno pivo i Kanda, Kondža i Nebojša na Arsenal festu

Partibrejkers, Hladno pivo i Kanda, Kondža i Nebojša, uz ranije najavljene Gobline i Babe, nastupiće na glavnoj bini trećeg Arsenal festa koji će biti održan 27, 28. i 29. juna u Kragujevcu.

"Sa punom artiljerijom dolazimo da rasturimo publiku Arsenala", poručuje Zoran Kostić-Cane, frontmen Brejkersa koji pripremaju novi album radno nazvan Sirotinjsko carstvo.

Ulaznice za Arsenal fest 3 mogu se u promotivnom periodu kupiti preko mreže Eventim po povlašćenoj ceni od 1.500 dinara za  komplet za sva tri festivalska dana. Prodajna mesta u Kragujevcu su Dom omladine Kragujevca i Arena Fun Factory Plaza.

Arsenal fest se održava u Kneževom arsenalu, otvorenom prostoru nekadašnje fabrike municije iz 19. veka, kao i u susednoj Zastavinoj bašti, a u pripremi je i treća bina, najavila je koncertna agencija Long Play uz napomenu da će imena ostalih izvođača sve tri bine biti saopštena uskoro.

:: KUPITE ULAZNICE ::

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.