Popboks - VVhile, Halftones i Mnjenje sutra u Domu omladine Beograda [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 25.04.2013. 10:20

VVhile, Halftones i Mnjenje sutra u Domu omladine Beograda

Beogradski alternativni rock sastavi VVhile, Halftones i Mnjenje sviraće u petak, 26. aprila, u Klubu beogradskog Doma omladine.

Grupa VVhile postoji od aprila 2011. godine, a čine je Stevan Ćirović i Andrija Spičanović.  "Krenuli smo kao duo, razmišljajući o uvođenju trećeg člana. Međutim, od te ideje smo ubrzo odustali, uvidevši prednosti i lakoću funkcionisanja kao dvojac. Ideja je bila da to bude bazični 1-2-3 punk prožet pop melodijama, što je bila potpuna suprotnost onome što smo do tada svirali sa našim prethodnim bendovima koji su upravo u to vreme prestali da postoje. Danas sve to zvuči kao gomila melodija i buke naslaganih u slojeve koji stvaraju prijatnu atmosferu, u isto vreme izazivajući fizičke reakcije poput vrtoglavice ili nagona za povraćanjem. Sve je začinjeno rastapajućim vokalima i ritmovima koji variraju od skoro transcendentalno hipnotičkih do vrlo eksplozivnih i agresivnih," kaže Stevan Ćirović.

Suzana Sumrah (Halftones) muziku svog benda opisuje kao taktilnu, a o saradnji sa VVhile i Mnjenje ističe: "Retko se dešava da dva benda čiji se članovi nisu do tada poznavali niti družili tako brzo shvate i svojom muzikom oduševe jedni druge, kao što je to bio slučaj sa nama i VVhile. Upravo ovo se desilo sredinom prošle godine i do sada smo zajedno svirali dva puta, na opšte zadovoljstvo. Mnjenje je novi bend, naši stari ortaci, odlični muzičari i sve ovo je prirodna simbioza," objašnjava Suzana.

Koncert počinje u 21h, a cena ulaznice je 300 dinara.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.