Popboks - Koncert i promocija novog singla Vroooma u četvrtak u Novom Sadu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 24.04.2013. 11:25

Koncert i promocija novog singla Vroooma u četvrtak u Novom Sadu

Grupa Vrooom održaće u sutra (četvrtak, 25. april) od 20h promociju novog singla 'Output' u novosadskom wine, food & music baru – Babylon (Laze Telečkog 10).

Tom prilikom prvih 50 posetilaca dobiće unikatne primerke diskova na kojima je singl Output u posebnoj verziji (tokom maja ista pesma biće objavljena u drugačijem aranžmanu kao regularan singl), kao i remiksi numera Izlaz i Tamni vilajet.

Nakon, kako se navodi "koktela i neformalnog druženja sa članovima benda", Vrooom će od 21h održati mini koncert u novoj postavi u kojoj su pored Marka Grubića i Lava Bratuše i dve devojke: pevačica Tamara Kojić (već nastupala sa Vrooomom 2009. godine) i Tamara Bijelić (glas i klavijature). Biće to prvi nastup Vroooma u Novom Sadu u novom sastavu koji će predstaviti "karakterističan stil benda sada obojen savremenim electro i synthpunk motivima". Bend je u ovoj postavi premijerno svirao u beogradskom KC Grad 12. aprila.

Nakon koncerta publiku učekuje Vrooom DJ set inspirisan novim zvukom benda. Ulaz je besplatan.

Vrooom trenutno radi na novom albumu čije se objavljivanje planira za početak leta.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.