Popboks - Beogradski koncert grupe Vrooom + Inje DJ set [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 10.04.2013. 16:00

Beogradski koncert grupe Vrooom + Inje DJ set

Grupa Vrooom održaće 12. aprila u beogradskom Kulturnom centru Grad koncert na kome će premijerno izvesti neke od numera koje će se pojaviti početkom leta na njihovom novom albumu, uključujući i singl Output čije se objavljivanje očekuje u drugoj polovini aprila.

„Nakon višemesečne pauze uglavnom prouzrokovane kompozitorskim radom u pozorištu, Vrooom će u petak u Kulturnom centru Grad nastupiti u sasvim novoj postavi, koja uz Lava Bratušu za bubnjevima i mene uključuje i dve izuzetno talentovane i po svemu atraktivne devojke: Tamaru Kojić (već nastupala sa Vrooomom 2009. godine) i Tamaru Bijelić (glas i klavijature). Izvešćemo nekoliko muzičkih motiva sa upravo nastajućeg albuma uključujući i singl “Output” koji će biti objavljen do kraja meseca, ali i, naravno, starije numere za koje se može reći da u energičnom izvođenju ove postave zvuče kao nove“, izjavio je Marko Grubić povodom predstojećeg koncerta.

Pre i nakon koncerta očekuje vas muzički izbor članova electro sastava Inje.

Promociju novog singla Vrooom će održati i u Novom Sadu 26. aprila, a zatim sledi niz koncerata na kojima će se između ostalog predstaviti novi album čije se objavljivanje planira za početak leta.

Događaj počinje u 22.30h, koncert tačno 23h. Cena ulaznice je 300 dinara.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.