Popboks - Stonesi se posle 44 godine vraćaju u Hyde park [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 04.04.2013. 12:52

Stonesi se posle 44 godine vraćaju u Hyde park

London će za sada biti jedini evropski grad u kome će Rolling Stonesi nastupiti ove godine na turneji povodom 50 godina od osnivanja grupe.

Mick Jagger i ekipa sviraće 6. jula u Hyde parku u okviru British Summer Time festivala. Stonesi su poslednji put nastupili u Hyde parku 1969. godine.

"Bio je to besplatan koncert. Bilo je mnogo nervoze i bilo je ludo to tada uraditi. Bio je to koncert za pamćenje", izjavio je za BBC Mick Jagger, dodajući da "još uvek može da uđe u belo odelo koje je tada nosio".

Rolling Stonesi su pored Londona zakazali još samo devet nastupa na području Severne Amerike. Engleska grupa je jedini put u Srbiji nastupila 2007. godine, kada je održala koncert na Ušću.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.