Popboks - Goblini na Arsenal festu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 25.03.2013. 12:49

Goblini na Arsenal festu

Goblini su prvo poznato ime trećeg Arsenal festa koji će biti održan od 27. do 29. juna u Kragujevcu u prostoru Kneževog arsenala.

"Goblini će pripremiti standardan materijal, najprigodniji za svirke festivalskog tipa, a to je 'sviraj brzo i udri na prvu'", poručuje Branko Golubović-Golub, frontmen šabačkog benda.

Ulaznice za predstojeći Arsenal fest od danas se mogu kupiti preko mreže Eventim po povlašćenoj ceni od 1.500 dinara za  komplet za sva tri festivalska dana (samo 500 kompleta je u prodaji u promo periodu). Prodajna mesta u Kragujevcu su Dom omladine Kragujevca i Arena Fun Factory Plaza.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.