Popboks - Depeche Mode u Beogradu 19. maja [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 23.10.2012. 13:11 · 3

Depeche Mode u Beogradu 19. maja

Depeche Mode će svirati 19. maja sledeće godine na beogradskom Ušću, a bend je potvrdio ovu vest danas u Parizu na koferenciji za novinare kada je objavljen spisak gradova koje će obići na evropskoj turneji.

Depeche Mode će svirati 19. maja sledeće godine na beogradskom Ušću, a bend je potvrdio ovu vest danas u Parizu na koferenciji za novinare kada je objavljen spisak gradova koje će obići na evropskoj turneji.

Sajt Stereoboard.com sinoć je objavio spisak svih koncerata na evropskoj turneji na kojem se nalazi i Beograd.

Danas će takođe bend saopštiti više informacija o predstojećem albumu čije se objavljivanje očekuje 2013. godine.

Depeche Mode su trebali da nastupe 20. maja 2009. u Beogradu, ali je zbog bolesti Davida Gahana tada otkazano čak 8 koncerata sa tadašnje turneje - Atina, Istanbul, Bukurešt, Sofija, Beograd, Varšava, Riga, Viljnus. 

Ulaznice za beogradski koncert Depeche Mode počeće da se prodaju od ponedeljka, 29. oktobra, preko Gigstix.com. Najbrži fanovi imaće obezbeđen ograničen kontigent ulaznica po nižoj ceni od 2990 dinara. Regularna cena za parter iznosiće 3990 dinara, a za fan pit 5990 dinara (takođe ograničen broj). VIP ulaznice koštaće 9990 dinara.



Komentari

  • Gravatar for depeša mode
    depeša mode (gost) | 23.10.2012. 23.18.45
    ah, već pet sati od vesti. pa gdi su urlici oduševljenjeta i đevojke u dvajestim i ranim trijestim koje spremaju donju rubljad za zasuti dejva gana i martina elgora? doima se da su dapače moud ispuhane lule, a onomad su se pjeticije pisale da dođedu.
  • Gravatar for znaci ono
    znaci ono (gost) | 24.10.2012. 03.19.59
    jedva cekam da dodje Gordan Kicic i uhvati Martinovu trzalicu.
  • Gravatar for Vlastimir
    Vlastimir (gost) | 24.10.2012. 16.17.30
    Onda su prodali trideset hiljada, a sad će prodati četrdeset hiljada karata!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.