Popboks - KBO! - koncert za Prostu prozu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 11.10.2010. 14:27 · 1

KBO! - koncert za Prostu prozu

U petak, 15. oktobra, u beogradskom klubu Akademija sastav KBO! će održati koncertnu promociju svog novog albuma Prosta proza.

Kao predgrupe nastupiće Vox Populi, Soulcage i No Warning Shot.

U petak, 15. oktobra, u beogradskom klubu Akademija sastav KBO! će održati koncertnu promociju svog novog albuma Prosta proza.

Kao predgrupe nastupiće Vox Populi, Soulcage i No Warning Shot.

Kragujevački hardcore-punk bend KBO! poslednji put je nastupio u Akademiji 2007. godine, kada su obeležili 25 godina postojanja grupe.

Prosta proza će izaći u narednih mesec dana za KBO! Records. Buklet će sadržati tekstove i na srpskom i na engleskom jeziku.

“Od 1996. bend KBO! snima novi album i trebalo bi definitivno da izađe u sledećih mesec, dva...Da nemamo svoj studio, verovatno bi to sve bilo gotovo za 15-20 dana, ali ovako se to rasteglo, jer uvek mislimo da može bolje, pa smo malo i preterali u tome”, kaže Saša Vujić Vuja, vokal i gitarista benda i dodaje: “Sve se to dešava u našem studiju Češnjak gde smo za potrebe novog albuma snimili čak 36 novih pesama! Naravno, nećemo sve staviti na album, već smo probrali 13 koji će zajedno činiti novo izdanje pod nazivom Prosta proza! Ono što sa sigurnošću mogu reći je to da ovaj, dvanaesti album po redu, neće biti dosadan po sistemu 'čuo sam jednu stvar - čuo sam ceo album' i da su sve pesme vrlo različite i žanrovski i produkcijski! Pesma Tačka je odavno najavila novi album u vrlo pozitivnom svetlu i ako ste mislili da je to jedini hit, onda ste se zeznuli!”

Koncert počinje u 22h, a karte će na ulazu koštati 400 dinara.



Komentari

  • Gravatar for enes poturak
    enes poturak (gost) | 01.04.2012. 04.30.14
    kbo! je najbolji punk rock bend na balkanu bez obzira kakav album izdali!!!!!!!!!!!!!!!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.