Popboks - Veliki Prezir u Gun Clubu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 22.09.2010. 11:54 · 3

Veliki Prezir u Gun Clubu

U subotu, 25. septembra, u Gun Clubu, nastupa Veliki Prezir.

DJ podršku će pružiti Kišobran.

U subotu, 25. septembra, u Gun Clubu, nastupa Veliki Prezir.

DJ podršku će pružiti Kišobran.

Veliki Prezir trenutno rade na pesmama za novi album koji će početi da snimaju tokom oktobra. Do kraja godine možemo očekuvati novi singl.

Karte za koncert možete kupiti u pretprodaji, u kafeu Šikarica (Skadarska 22), po ceni od 500 dinara, dok će na ulazu u klub koštati 600 dinara.

Aktuelni album Velikog Prezira, Nikadjekraj, proglašen je za najbolji domaći album u 2009. godini prema mišljenju kritičara Popboksa, u okviru godišnje dodele nagrada našeg magazina.



Komentari

  • Gravatar for misha
    misha (gost) | 22.09.2010. 11.35.14
    sjjaajno,jedva cekam,onaj koncert u D.omladine je bio nezaboravan,najbolji nas bend vec godinama,Kole najbolji tekstopisac,a i klub je odlican
  • Gravatar for Pexa
    Pexa (gost) | 22.09.2010. 12.16.51
    Prostor je odlican, ali apelujem na Veliki Prezir da obrate paznju na kvalitet zvuka!!! Na Popeciteljima je zvuk bio osrednji, na Neznom Daliboru los...
  • Gravatar for Kiza
    Kiza (gost) | 23.09.2010. 01.03.33
    I na Elementalu je zvuk bio vrlo problematican ali to nema veze sa Velikim Prezirom.Bice super kao i uvek.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.